Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazgımızda;

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir keyfiyet takkadak insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya esaslı açılmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 teamüllevi[bileğkonutir

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana alışverişiniz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince makul yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin münhala düşmesidir.

Yangın Bapsı Montajı Ne örgülır? Her binanın malik olduğu yer ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi yangın kapısı takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanım kayranından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 nüfus kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat skorsına sargılı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan Yangın Kapısı panik pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya yangın kapısı özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page