5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış üzere faktörlere ilişkilı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha koca bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar sondaj ihya çalışmalarımız vardır. 

Bir sair şart ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen kuruluşlabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve yer kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını tutmak binaların yangından korunması için elzemdir.

 Buna bedel, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın Kapısı Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son radde kritik bir öneme sahiptir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlanabilir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ekseri yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek için ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına sebep olan hava rahatışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page